Restriktioner for besøg på sociale botilbud

Social- og Indenrigsministeriet har givet Aabenraa Kommune påbud om at indføre midlertidige restriktioner mod besøgendes adgang til sociale botilbud i hele kommunen.

14
122020

Bosted Møllemærsk:

Når du som fast besøgsperson fremover besøger en beboer på Bostedet Møllemærsk, bedes du gå direkte til beboernes lejlighed efter følgende anvisning

1.vest: lejlighed nr. 103-105 via trappen i vest tårnet

1.vest: lejlighed nr. 106-112 via elevator i vest tårnet

1.øst: lejlighed nr. 113-117 via elevator i øst tårnet

1.øst: lejlighed nr. 118-122 via trappen i øst tårnet

2.vest: lejlighed nr. 201-203 via trappen i vest tårnet

2.vest. lejlighed nr. 204-210 via elevator i vest tårnet

2.øst: lejlighed nr. 211-215 via elevator i øst tårnet

2.øst: lejlighed nr. 216-220 via trappen i øst tårnet

Stuen: direkte til beboernes lejlighed uden ophold i fællesrummet.

Samtidig beder vi dig ringe til den enhed, beboeren er tilknyttet og aftale dit besøg på forhånd.

 

Bosted Villa Catharina:

Når du som fast besøgsperson fremover skal besøge en beboer på Bostedet Villa Catharina, skal du kontakte bostedet på tlf. 40 38 93 90 og aftale tidspunkt for besøg.
Når du ankommer til bostedet på det aftalte tidspunkt, beder vi dig gå direkte til beboerens lejlighed.

 

Bosted Rugkobbel:

Når du som fast besøgsperson fremover besøger en beboer på Bostedet Rugkobbel, bedes du gå direkte ind i beboerens egen lejlighed. Du må ikke komme ned i fælleslejligheden.

 

Bosted Rederbanen:

Når du som fast besøgsperson fremover besøger en beboer på Bostedet Reberbanen, skal du forud for dit besøg kontakte bostedet på tlf. 24 94 17 22 og aftale et tidspunkt for besøget.
Når du ankommer til bostedet på det aftalte tidspunkt, bedes du gå direkte til beboerens lejlighed.

 

Bosted Jernbanegade:

Når du som fast besøgsperson fremover besøger en beboer på Bostedet Jernbanegade, bedes du gå direkte ind i beboerens egen lejlighed.
Du må ikke komme ned i fælleslejligheden

 

Bosted Günderoth:

Når du som fast besøgsperson fremover besøger en beboer på Bostedet Günderoth, skal du forud for dit besøg kontakte bostedet på tlf. 73 76 86 71 og aftale et tidspunkt for besøget.
Når du ankommer til bostedet på det aftalte tidspunkt, bedes du gå direkte til beboerens lejlighed.

 

Bosted Frueløkke:

Når du som fast besøgsperson fremover besøger en beboer på Bostedet Frueløkke, skal du forud for dit besøg kontakte bostedet på tlf. 24 93 24 59 og aftale et tidspunkt for besøget.
Når du ankommer til bostedet på det aftalte tidspunkt, bedes du gå direkte til beboerens lejlighed.

 

Bosted Engparken:

Når du som fast besøgsperson fremover besøger en beboer på Bostedet Engparken, bedes du gå ind gennem terrassedøren i beboerens lejlighed.
Såfremt det ikke er muligt at gå ind via terrassedøren, så kontakt personalet på tlf. 73 76 88 10. Herefter vil du blive hentet af personalet ved indgangen og fulgt til beboerens lejlighed.

 

Bosted Engvej:

Når du som fast besøgsperson fremover vil besøge en beboer på Bostedet Engvej, skal du ringe på tlf. 29 44 99 91 og aftale et tidspunkt for besøget.
Når du ankommer på det aftalte tidspunkt, bedes du ringe på samme tlf. nummer, og personalet vil ledsage dig beboerens lejlighed.

 

Alle udendørs besøg er fortsat tilladt og beboerens mulighed for at forlade botilbuddet bliver ikke påvirket af de nye, midlertidige begrænsninger.
De nye regler for besøg gælder så længe Styrelsen for Patientsikkerhed vurderer, at de er nødvendige for at forhindre smittespredning med coronavirus.

Yderligere oplysninger kan findes på Aabenraa Kommunes hjemmeside.