Værestedet Engvej

Værestedet Engvej er centralt placeret i Rødekro med gåafstand til indkøbscenter, bank, læge, tandlæge, frisør, fodterapeut, bibliotek, svømme og sportshal samt til bus og togstation.

Værestedet er beliggende på en boligforenings matrikel med 31 lejligheder med separat indgang fra stueetagen. Værestedets 4 værelses lejlighed er i 2 plan, bestående af køkken – allrum, værelse indrettet til TV stue og værelse til spillestue samt et lille kontor til det pædagogiske personale.

Værestedet er et tilbud til visiterede borgere, der modtager § 85 støtte/vejledning i eget hjem udført af værestedet Engvejs medarbejdere.

Målgruppen er voksne mennesker med varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne i alderen fra 18 til 80 år. Målgruppen er kendetegnet ved at have særligt brug for pædagogisk støtte til indgåelse i sociale sammenhænge og relationsdannelse.

Værestedet er et samværstilbud, hvor der tilbydes spisning 5 aftener om ugen. Borgerne kan få kortvarig støtte og vejledning i værestedet, som også rummer kreative aktiviteter samt arrangementer uden for værestedet.

Dækning af personale:

Mandag - Fredag kl. 16.00- 20.00

Værestedet Engvej

Engvej 26
6230 Rødekro
Tlf.: 73 76 85 99
Tlf.: 23 82 98 64