Gå til hovedindhold

Bostedet Frueløkke

Bostedet Frueløkke er placeret på Høje Kolstrup i Aabenraa by. Det ligger i gåafstand til dagligvarebutik og der er gode busforbindelser til det centrale Aabenraa.

Indhold

  Bostedet er beliggende i et boligforeningsområde, hvor bostedet dels består af rækkehuslejligheder i etplansbyggeri og dels lejligheder i toplansbyggeri.

  Der er 7 borgerlejligheder med selvstændig lejekontrakt efter lov om almen bolig § 105 og en fælleslejlighed. Denne er borgerbetalt ligeligt fordelt mellem bostedets borgere. Borgerne modtager § 85 støtte af pædagogisk uddannet personale.

  Målgruppen er voksne mennesker med varig fysisk og psykisk funktionsnedsættelse i alderen 18 til 67+ år. Målgruppen er kendetegnet ved at have brug for pædagogisk støtte til egenomsorg, praktiske opgaver, kommunikation, indgåelse i sociale sammenhænge og deltagelse i det omkringværende samfund.

  Derudover er der 9 eksterne borgere med støtte fra serviceloven §85, der får individuel tid fra Frueløkkes personale, i eget hjem.

  Dækning med personale:

  Mandag - Fredag kl. 07.00- 20.00
  Lørdag - Søndag kl. 10.00- 19.00

  Tilsynsrapport fra Styrelsen for Patientsikkerhed fra juni 2022 kan læses her på Styrelsen for Patientsikkerheds hjemmeside.

  Bostedet Frueløkke

  Frueløkke 416a
  6200 Aabenraa

  Mobil: 24 93 24 59